skip to Main Content

Jeg vil fortælle din historie

Giv mig opgaven og få en rød tråd fra din drøm eller dit produkt og nå helt ud til din ønskede målgruppe.

På freelancebasis skriver jeg interviews, baggrundsartikler, features, nyheder, reportager, pressemeddelelser og portrætter.

Mangler du ideer, artikler eller et tema til din næste udgivelse, byder jeg gerne ind med synopser. – Jeg holder oplæg om storytelling og dramaturgisk fortælling og arbejder altid ud fra anerkendte modeller og nyeste teorier.

Jeg er freelance journalist med speciale i at skrive nærværende om aktuelle tendenser og er særdeles god til at lytte til din historie.

Lad os få en snak

Med udgangspunkt i værdier, strategi og målgrupper tilbyder jeg at skrive dine tekster til magasiner, fagblade, websites og sociale medier.
Jeg er uddannet på henholdsvis Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Københavns Universitet og den journalistiske værktøjskasse og gældende kommunikationsstrategier er med i alt hvad jeg laver.

Seneste opgaver

Hegnsvang Kommunikation handler om at få dig og DIT produkt i fokus.
Om det er dig, dit produkt eller din virksomhed så kan jeg se relationenen til jeres omverden og nå de kunder I ønsker kontakt til.
Min passion er din passion og jeg vil sikre at I når jeres mål og tilbyder mere punch som afsender.

Nanna Andreasen

Nanna

Kommer snart

Læs artiklen her
L.O.W

200 procent!

Læs artiklen her
Mia-Ressen_700x400

Portræt af Mia Reesen

En time fra København - fire kilometer fra Kalundborg - ude på de vestsjællandske marker…

Læs artiklen her

Omtale

Elsker bare hvad ting kan udvikle sig til!
Et møde vedr. et portræt/artikel om Mia Reesen og så kommer der bare en fantastisk passioneret nørdet krøllet journalist ud, som har ligeså tossede ideer som mig! Det her bliver så godt💪🏼

Mia Reesen

Gode folk fra branchen jeg anbefaler

Maria Gjedsted

MOMO Graphic Design

Én af byens absolut bedste grafiske designere er uden tvivl MOMO Graphic Design.

På få år har Maria Gjedsted med hårdt arbejde, skabt et navn og gjort sig markant i byens iværksætterliv og vist hvad faget egentlig er bygget op af hvorfor hendes faglighed gentagende gange bringer hendes navn på tale. Hun har passion for anatomien i typografi, – har speciale i grafisk opsætning og uddannet på trykkeri i Grafisk design, tryk af annoncer og plakater – præsentationer og grafisk lay-out til magasiner og blade.