om mig

Jeg vil fortælle din historie

Hegnsvang Kommunikation løfter dine kommunikative opgaver i jeres virksomhed og skaber den nødvendige relation til kunden. – Jeg kan hjælpe med at formidle historien og nå helt ud til målgruppen.

På freelancebasis skriver jeg interviews, baggrundsartikler, features, nyheder, reportager, pressemeddelelser og portrætter.

Mangler du ideer, artikler eller et tema til din næste udgivelse, byder jeg gerne ind med synopser. – Jeg holder oplæg om storytelling og dramaturgisk fortælling og arbejder altid ud fra anerkendte modeller og nyeste teorier.

Jeg er freelance journalist med speciale i at skrive nærværende om aktuelle tendenser og er særdeles god til at lytte til din historie.

Om det er dig, dit produkt eller din virksomhed, så kan jeg se relationenen til jeres omverden og nå de kunder I ønsker kontakt til.

Lad os få en snak

Med udgangspunkt i værdier, strategi og målgrupper tilbyder jeg at skrive dine tekster til magasiner, fagblade, websites og sociale medier.
Jeg er uddannet på henholdsvis Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og Københavns Universitet og den journalistiske værktøjskasse og gældende kommunikationsstrategier er med i alt hvad jeg laver.

Mathias Hegnsvang bag kamera

Elsker bare hvad ting kan udvikle sig til! Et møde vedr. et portræt/artikel om Mia Reesen og så kommer der bare en fantastisk passioneret nørdet krøllet journalist ud, som har ligeså tossede ideer som mig! Det her bliver så godt.

Mia Reesen
Telefon

31 33 26 94

Følg mig her